Municipalisme i SOBIRANIA ALIMENTÀRIA |Acta Assembla oberta del 3 de febrer

Assemblea Oberta Eix Sobirania Alimentària

Lloc: CS Terra

Assistents(no posem noms per una qüestió de privacitat): ISF, GC Soc el que Menge, GC Vera, Plataforma per la Sobirania Alimentària del País Valencià, Grup Consum Russafa, Assemblea Oberta de Dones, Independència Total, SPG Ecollaures, Perifèries, Terra, Alternativa x Vlc-CUP, 15-M i particulars.

Eix Sobirania Alimentària.

Es fa una presentació de la TUP explicant el per què i el fet de fer una assemblea oberta i els objectius que es marquen d’aquesta assemblea.

Es planteja que a nivell estatal i de País Valencià s’han estat treballant des de plataformes diverses i amb molts actors i actrius linees de treball que podrien servir de base per a un treball a fi contextualitzar-les a la comarca de l’Horta.

Lamentem que la reunió de la campanya Horta És Futur haja coincidit a ultima hora amb la reunió. No obstant convidarem a les organitzacions que estàn a Horta És Futur a que es sumen el dia 14.

Es fa una ronda de presentacions i es marca com objectiu poder planificar la metodologia a emprar per a la jornada del 14 a fi de que siga una jornada fructífera i es pugan assolir objectius. La intenció del dia 14 es que puguen trobar totes les propostes que des de les diferents organitzacions i col.lectius s’ha n estat generant durant tants anys de lluita.

Es generen diferents opinions i preguntes sobre el que hauríem de parlar i de com fer-lo. La cosa essèncial és que puga ser una dinàmica molt oberta per poder recollir totes les sensibilitats presents el mateix dia i que no siga un handicap que hagen o no vingut a l’assemblea oberta prèvia o el seu grau de maduressa com a organització.

Tot açò ha d’estar envoltat per la vessant feminista. Es proposen diverses dinàmiques per a que tota la jornada i les propostes estiguen empapades. Generar dinàmiques per tindre en compte la participació de les dones així com el desenvolupament de la jornada per a poder traure conclusions de com l’estem treballant i si està implicit en la nostra forma de funcionar.

Ixen varies idees a falta de modelar la metodologia:

• Generar dinàmiques de coneixement mutu. Experiències d’èxit i de fracàs. Treballar en petits grups.

• Crear sinèrgies entre col.lectius que lluiten per la SobAl i la resta de resistències.

• Fer un mapeig d’accions al terrriori . Qui som? Com hem aplegat fins ací? Quines dificultats tenim(internes i externes)? Quins enemics tenim i què estem fent? Quines estratègies de resistència tenim?

Cuadrem totes les idees baix l’objectiu de: “Proposar accions conjuntes de resistència a partir d’un coneixement mutu i de la realitat. Autogestió i propostes de polítiques públiques” Decidim poder dividir el temps de la següent manera:

12 a 14h: Coneixement mutu i de la realitat. Qui som? Com hem arribat fins ací? Dificultats: Internes i Externes

-Estrategies

-Debilitats organizatives

16 a 18h- Generació de propostes des de l’autogestió i des de les polítiques publiques. Esta part ha d’estar resumida en un Document.

De 12 a 12:30: Arribada i presentació del document per aconseguir un debat feminista, efectiu i interessant.

12:30-13:15 Presentació(Qui som? Com hem arribat fins ací? Problemes(interns i externs)/Solucions. Linea del temps i arbre de problemes i solucions.

13:15- 14:00 Posada en comú i divisió per continguts

Vesprada

16:00-17:00 Treball per grups. World Café

17:00- 17:40 Posada en comú i Redacció i votació de propostes

17:40- 18:00 Sensacions

PROGRAMA: http://bit.ly/16gx1PL
INSCRIPCIONS: http://goo.gl/forms/nFpAo7xjGA
CONTACTE: trobadaup.vlc@gmail.com

Anuncis
Aquesta entrada s'ha publicat en Assemblees Obertes, EIX Municipalisme i SOBIRANIA ALIMENTÀRIA i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.